Menu
                  Rezerwuj                    

Menu

PRZYSTAWKI

Ostrygi (o rodzaj i cenę zapytaj obsługę)

Terrina z ośmiornicy z oliwą z oliwek, zielonym ogórkiem, rabarbarem, kalamansi, mango i kolendrą 90 g / 79 zł

Cukinia w sosie teriyaki z ogórkiem małosolnym, tofu, kaszą kus-kus z grzybami mun i świeżymi ziołami z zatarem 100 g / 39 zł

Tataki z tuńczyka z sosem sojowym, awokado, czerwoną cebulą, pomidorami koktajlowymi, kolendrą, sezamem i olejem sezamowym 90 g / 79 zł

Buratta z bazyliowym pesto, kolorowymi pomidorami i oliwą z oliwek 120 g / 59 zł

Krewetki z chorizo w emulsji maślanej z białym winem, szalotką, czosnkiem, zieloną pietruszką i chrupiącą grzanka 120 g / 79 zł

Tatar z polędwicy wołowej Limousine z ponzu, szczypiorkiem, majonezem wasabi, oshinko, grzybami shimeji i shitake 100 g / 79 zł

Różowy śledź holenderski marynowany w chili z konfiturą z czerwonej cebuli, kalarepą z wędzonym twarogiem , yuzu i dymką 100 g / 55 zł

Krewetki Wasabi z czarnym sezamem na liściu bananowca 160 g / 89 zł

ZUPY

Krem z pieczonych białych warzyw z piklowanymi warzywami, ciastem francuskim z sumakiem i szynka parmeńską 250 ml / 32 zł

Krem z pieczonych białych warzyw z piklowanymi warzywami i ciastem francuskim z sumakiem 250 ml / 25 zł

Zupa rybna w stylu azjatycki z łososiem Mowi Supreme, polędwicą z dorsza, pomidorami, tajską bazylią i makaronem ryżowym 250 ml / 49 zł

Bulion drobiowy z pierożkami Won-Ton 250 ml / 29 zł

DANIA GŁÓWNE

Tuńczyk z edamame z sezamem, puree z batatów, pak choy i orientalnym sosem 180 g / 139 zł

Comber jagnięcy w ziołach z zapiekanką ziemniaczaną, zielonymi szparagami, marchewką, zielonym groszkiem i sosem truflowym 250 g / 189 zł

Ośmiornica z pomidorami, zielonymi warzywami, ziemniakami z sosem chorizo 160 g / 179

Łosoś Mowi Supreme w sosie teriyaki na perłowym kuskusie z czosnkiem niedżwiedzim, koprem włoski, brokułem i marchewką 180 g / 119 zł

Mule w wino-maślanej emulsji z pancetta, szalotką i zieloną pietruszką 450 g / 79 zł

Kremowe risotto szczawiowe z zielonymi warzywami z piklowaną marchewką i sałatą frise 350 g / 59 zł

Burger wołowy Limousine z serem cheddar, konfiturą z czerwonej cebuli, piklowanymi warzywami, majonezem truflowym i frytkami z parmezanem 200 g / 89 zł

Kalafior pieczony z kaszą bulgur, kalamansi, rzodkiewką, orzechami nerkowca z sosem kokosowym 250 g / 49 zł

Polędwica wołowa Limousine z sosem foie gras, maślanym puree ziemniaczanym z oliwą pietruszkową i zielonymi warzywami 200 g / 199 zł

Makaron Bucatini z mulami i krewetkami, selerem naciowym, szpinakiem, pomidorami, chili, dymką, kolendrą i mlekiem kokosowym 400 g / 79 zł

Filet z perliczki z kostką z warzywami w winnym demi glace, sałatą rzymską z maślanym puree ziemniaczanym 180 g / 129 zł

Polędwica z dorsza z maślaną kruszonką, z koperkowym puree ziemniaczanym, potrawką z wiosennych warzyw z grzybami shitake 160 g / 109 zł

Sałata z marynowanymi krewetkami, świeżymi i piklowanymi warzywami, sezamem i orientalnym winegretem 350 g / 89 zł

DANIA DLA NAJMŁODSZYCH

Domowy rosół z makaronem i marchewką 250 ml / 18 zł

Filet z łososia Mowi Supreme z maślanym puree i zielonym groszkiem 100 g / 39 zł

Filet z kurczaka kukurydzianego z maślanym puree i gotowaną marchewką 100 g / 39 zł

Minionek śmietankowo - truskawkowy 120 g / 19 zł

DESERY

Beza z kremem waniliowym i sezonowymi owocami 250 g / 39 zł

Kokos z marakują, mango, matcha, gorzką czekoladą i kruszonką kokosową 160 g / 39 zł

Tiramisu z gorącą czekoladą i espresso 160 g / 39 zł

White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.

Zarezerwuj