
Menu restauracja
Carpaccio z ośmiornicy, pieczona szalotka, żel z kiszonego ogórka, soliród, chrupka gryczana |
80 g / 69 zł |
Burrata z kolorowymi pomidorami, bazylia, oliwa z oliwek |
80 g / 54 zł |
Pierożki z kalarepy faszerowane ciecierzycą, pomidorowe pesto, sałata frisee |
40 g / 29 zł |
Carpaccio wołowe, konfitowany pomidor, majonez truflowy, chrupki chlebowe, parmezan |
80 g / 69 zł |
Różowy śledź holenderski, creme fraiche, gin, kompresowany ogórek z jałowcem, puree z pieczonego jabłka ze smażoną szalotką |
100 g / 49 zł |
Krewetki z chorizo w emulsji maślanej, chrupiąca grzanka |
90 g / 59 zł |
Tatar z łososia Mowi Supreme szalotką, ogórkiem małosolnym, koperkiem i sosem z rukoli |
80 g / 59 zł |
Ostrygi – o dostępność i cenę zapytaj kelnera |
Menu restauracja
Bouillabaisse z łososiem Mowi Supreme, dorszem, mulami i krewetkami, grzanka, parmezan, majonez szafranowy | 250 ml / 55 zł |
---|---|
Krem z zielonych warzyw, jabłko, kwaśna śmietana, zielona pietruszka | 250 ml / 29 zł |
Chłodnik – o dzisiejszy smak zapytaj kelnera | 250 ml / 29 zł |
Menu restauracja
Łosoś Mowi Supreme, puree z zielonego groszku, fasolka szparagowa, ziemniaki, sos szczawiowy | 170 g / 89 pln |
---|---|
Polędwica wołowa Simmental cross, truflowy demi-glace, zielone warzywa z kurkami, frytki z truflą i parmezanem | 200 g / 179 pln |
Sola Dover z patelni, palone masło z anchovis i cytryną, zapiekanka ziemniaczana, puree pietruszkowe, szpinak | 950 g / 480 zł |
Ośmiornica z ziemniakami w emulsji chorizo, fasolka edamame, puree z pieczonego bakłażana | 160 g / 149 zł |
Mule Bouchot w emulsji maślanej z pomidorami, zielona pietruszka | 380 g / 77 zł |
Kremowe risotto z zielonymi warzywami i ziołami | 350 g / 59 zł |
Kalafior z salsą verde, płatki migdałów (VEGAN) | 500 g / 49 zł |
Polędwica z dorsza, ziemniaczane puree, smażona sałata rzymska, sos winno-maślany z mulami | 180 g / 89 zł |
Filet z kurczaka kukurydzianego, brokuł, szpinak, puree ziemniaczane, aksamitny sos | 200 g / 67 zł |
Fishburger z łososia Mowi Supreme, dorsza, kalmarów i krewetek, majonez wasabi, świeże warzywa, jalapeno, frytki z batatów | 200 g / 93 zł |
---|---|
Burger z wołowiną Wagyu, majonez truflowy, piklowane warzywa, frytki stekowe | 200 g / 119 pln |
Makaron z krabem śnieżnym, kawior z jesiotra, sos homarowy | 320 g / 300 zł |
Sałatka Cezar z krewetkami | 350 g / 67 zł |
Sałatka Cezar z kurczakiem | 350 g / 49 pln |
Menu restauracja
Pierożki won ton w bulionie wakame | 4 szt, 250 ml / 30 zł |
---|---|
Sajgonki z warzywami, sos sweet chilli | 8 szt. / 28 zł |
Krewetki wasabi | 8 szt. / 65 zł |
Krewetka w złotych ziemniakach | 3 szt. / 47 zł |
Poledwica wołowa w czerwonym winie | 150 g / 76 zł |
Wołowina duszona w sosie | 170 g / 85 zł |
Wieprzowina po pekinsku | 170 g / 53 zł |
Makaron ryżowy z warzywami, sos sezamowy | 200 g / 38 zł |
Pikantny kurczak z orzeszkami * Kuchnia chińska serwowana jest 5 dni w tygodniu (zazwyczaj od środy do niedzieli.) | 150 g / 49 zł |
Menu restauracja
Ryż czosnkowy z warzywami | 250 g / 23 zł |
---|---|
Makaron z warzywami | 250 g / 16 zł |
Ogórek marynowany | 120 g / 16 zł |
Sałatka z glonów wakame | 120 g / 14 zł |
Ryż na parze | 250 g / 9 zł |
Menu restauracja
Beza z kremem waniliowym i owocami | 160 g / 27 zł |
---|---|
Kokos z kafirem, żelka z marakują w gorzkiej czekoladzie, konfitura z mango, kruszonka kokosowa | 130 g / 35 zł |
Czerwona pomarańcza z karmelem, ciastko migdałowe, kruszonka z czarnych oliwek | 160 g / 39 zł |
Tiramisu | 150 g / 25 zł |
Filet z kurczaka kukurydzianego, puree ziemniaczane, marchewka | 120 g / 37 zł |
Fisch & Chips, zielony groszek | 100 g / 39 zł |
Krem pomidorowy, kluski lane | 250 ml / 18 zł |
Minionek – owoce leśne, mus waniliowy | 90 g / 28 zł |