
Menu restauracja
Carpaccio z ośmiornicy, pieczona szalotka, żel z kiszonego ogórka, soliród, chrupka gryczana |
80 g / 69 pln |
Burrata z kolorowymi pomidorami, bazylia, oliwa z oliwek |
80 g /54 pln |
Pierożki z kalarepy faszerowane ciecierzycą, pietruszkowe pesto, smażone sorgo |
40 g / 29 pln |
Carpaccio wołowe, konfitowany pomidor, majonez kaparowy, chrupki chlebowe, parmezan |
80 g / 69 pln |
Śledź z Bornholmu marynowany w sherry, creme fraiche, kompresowane jabłko, puree ze słodkiej cebuli |
100 g / 49 pln |
Krewetki z chorizo w emulsji maślanej, chrupiąca grzanka |
90 g / 59 pln |
Tatar z łososia Mowi z szalotką, suszone pomidory, ogórek małosolny, koperek |
80 g / 55 pln |
Ostrygi – o dostępność i cenę zapytaj kelnera |
Menu restauracja
Bouillabaisse z grzanką, parmezanem i majonezem szafranowym | 250 ml / 55 pln |
---|---|
Krem z zielonych warzyw, jabłko, kwaśna śmietana, zielona pietruszka | 250 ml / 29 pln |
Chłodnik – o dzisiejszy smak zapytaj kelnera | 250 ml / 29 pln |
Menu restauracja
Łosoś Mowi, puree z zielonego groszku, fasolka szparagowa, ziemniaki, sos szczawiowy | 170 g / 89 pln |
---|---|
Polędwica wołowa Simmental cross, truflowy demi-glace, zielone sałaty, frytki z truflą i parmezanem | 200 g / 159 pln |
Sola Dover z patelni, salsa z kaparów i szalotki, ziemniaki Hasselback, jarmuż, marchewka – danie dla dwóch osób | 950 g / 480 pln |
Ośmiornica, parmezanowe puree ziemniaczane, majonez chorizo, pieczony pomidor i oliwa pietruszkowa | 160 g / 139 pln |
Mule Bouchot w emulsji maślanej, wędzony boczek, zielona pietruszka | 380 g / 77 pln |
Kremowe risotto z zielonymi warzywami i ziołami | 350 g / 59 pln |
Kalafior z salsą verde, płatki migdałów (VEGAN) | 500 g / 49 pln |
Polędwica z dorsza, ziemniaki z ogniska, zielony groszek, lardo, sos holenderski z palonym masłem | 180 g / 79 pln |
Filet z kurczaka kukurydzianego, brokuł, szpinak, puree ziemniaczane, aksamitny sos | 200 g / 67 pln |
Fishburger z jesiotra, dorsza, kalmarów i krewetek, majonez chorizo, świeże warzywa, jalapeno, frytki z batatów | 200 g / 119 pln |
---|---|
Burger z wołowiną Wagyu, majonez truflowy, piklowane warzywa, frytki stekowe | 200 g / 119 pln |
Sałatka Cezar z kurczakiem | 350 g / 49 pln |
Sałatka Cezar z krewetkami | 350 g / 67 pln |
Menu restauracja
Pierożki won ton w bulionie wakame | 4 szt, 250 ml / 30 pln |
---|---|
Sajgonki z warzywami, sos sweet chilli | 8 szt. / 28 pln |
Krewetki wasabi | 8 szt. / 65 pln |
Krewetka w złotych ziemniakach | 3 szt. / 47 pln |
Poledwica wołowa w czerwonym winie | 150 g / 76 pln |
Wołowina duszona w sosie | 170 g / 85 pln |
Wieprzowina po pekinsku | 170 g / 53 pln |
Makaron ryżowy z warzywami, sos sezamowy | 200 g / 38 pln |
Pikantny kurczak z orzeszkami
* Kuchnia chińska serwowana jest 5 dni w tygodniu (zazwyczaj od środy do niedzieli.) | 150 g / 49 pln |
Menu restauracja
Ryż czosnkowy z warzywami | 250 g / 23 pln |
---|---|
Makaron z warzywami | 250 g / 16 pln |
Ogórek marynowany | 120 g / 16 pln |
Sałatka z glonów wakame | 120 g / 14 pln |
Ryż na parze | 250 g / 9 pln |
Menu restauracja
Beza z kremem waniliowym i owocami | 160 g / 27 pln |
---|---|
Kokos z kafirem, żelka z marakują w gorzkiej czekoladzie, konfitura z mango, kruszonka kokosowa | 130 g / 35 pln |
Czerwona pomarańcza z karmelem, ciastko migdałowe, kruszonka z czarnych oliwek | 160 g / 39 pln |
| |
---|---|
Filet z kurczaka kukurydzianego, puree ziemniaczane, marchewka | 120 g / 37 pln |
Fisch & Chips, zielony groszek | 100 g / 39 pln |
Krem pomidorowy, kluski lane | 250 ml / 18 pln |
Minionek – owoce leśne, mus waniliowy | 90 g / 28 pln |