Menu
                  Rezerwuj                    

Menu

PRZYSTAWKI

Ostrygi (o rodzaj i cenę zapytaj obsługę)

Tataki z łososia Mowi Supreme z ponzu zielonym jabłkiem, pomarańczą, sezamem i kolendrą 90 g / 59 zł

Pasztet z ciecierzycy z galaretką z wina z tymiankiem, sałatką z piklowanych warzyw, smażonym sorgo i puree z pieczonej dyni 100 g / 39 zł

Carpaccio z daniela z gorczycą, marynowanymi podgrzybkami, patisonem, czerwoną cebulą, oliwą z oliwek, serem Bursztyn i chrupką chlebową 100 g / 89 zł

Różowy śledź holenderski marynowany w chili ze śliwką, gruszką i selerem naciowym z zieloną pietruszką 100 g / 49 zł

Rostbef wołowy z konfiturą z białej cebuli, grzybami shimeji, dynią i sałatą frisée 90 g / 59 zł

Krewetki w emulsji maślanej z białym winem, szalotką, czosnkiem, zieloną pietruszką i grzanką 100 g / 79 zł

ZUPY

Krem z pieczonej dyni z chili, mlekiem kokosowym, pestkami dyni i popcornem 250 ml / 25 zł

Krem z pieczonej dyni z chili, mlekiem kokosowym, pestkami dyni, popcornem i wędzonym pstrągiem 250 ml / 32 zł

Zabielana zupa rybna z łososiem Mowi Supreme, marchewką, selerem naciowym i koperkowymi kluskami 250 ml / 45 zł

Bulion drobiowy z pierożkami Won-Ton 250 ml / 29 zł

DANIA GŁÓWNE

Filet z kaczki z zapiekanką ziemniaczaną, kapustą modrą, jabłkiem, dynią i sosem śliwkowym 180 g / 109 zł

Ośmiornica z puree ziemniaczanym, brokułem z chorizo i sosem paprykowym z jalapeño 160 g / 169 zł

Łosoś Mowi Supreme na kaszotto dyniowym z imbirem, jarmużem i sezonowymi grzybami 180 g / 129 zł

Mule holenderskie w emulsji winno-maślanej z pomidorami, chili, szalotką i zieloną pietruszką 450 g / 79 zł

Okoń morski z puree ziemniaczanym i potrawką z jesiennych warzyw z kawiorem z pstrąga 180 g / 129 zł

Fish & Chips, polędwica z dorsza z tłuczonym groszkiem z masłem i sosem tatarskim 160 g / 89 zł

Burger z jelenia z grzybowym majonezem, świeżymi i piklowanymi warzywami, bekonem i frytkami 200 g / 99 zł

Miska Buddy z cukinią, awokado, bakłażanem, papryką, soczewicą, dynią, tofu z sezamem i pesto z rukoli 400 g / 59 zł

Kremowe risotto z sezonowymi grzybami 350 g / 49 zł dodatek czarna trufla 4 g / 20 zł 350 g / 49 zł

Makaron rigatoni z Łososiem Mowi Supreme, szpinakiem, chili, kaparami w aksamitnym sosie pomidorowym 400 g / 69 zł

Królik w sosie z musztardy francuskiej z ziemniaczanym puree i groszkiem z marchewką 250 g / 99 zł

Sałata z Kaszubską Kozą, sezonowymi owocami, pieczonymi migdałami i miodowo-musztardowym winegretem 300 g / 59 zł

Antrykot wołowy Simental cross z kością, sosem z zielonego pieprzu, ziemniaczanym puree z bekonem i szczypiorkiem, smażonymi warzywami i grzybami z czosnkiem 300 g / 199 zł

DANIA DLA NAJMŁODSZYCH

Domowy rosół z makaronem i marchewką 250 ml / 18 zł

Filet z łososia Mowi Supreme z maślanym puree i zielonym groszkiem 100 g / 39 zł

Filet z kurczaka kukurydzianego z maślanym puree i gotowaną marchewką 100 g / 39 zł

Mus waniliowy z gruszką 120 g / 19 zł

DESERY

Beza z kremem waniliowym i sezonowymi owocami 250 g / 35 zł

Śliwka z dziką różą, pigwą i białą czekoladą 160 g / 35 zł

Gorzka czekolada z z orzechami makadamia, tonką i solonym karmelem 160 g / 37 zł

White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.

Zarezerwuj