
Menu restauracja
Carpaccio z ośmiornicy, pieczona szalotka, żel z kiszonego ogórka, soliród, chrupka gryczana | 67 pln |
Marynowana makrela, assiette z pomidora z bazylią | 55 pln |
Pierożki z kalarepy faszerowane ciecierzycą, pietruszkowe pesto, smażone sorgo | 29 pln |
Tatar z tuńczyka, awokado, piklowana czerwona cebula, kolendra, papier ryżowy | 72 pln |
Carpaccio wołowe, konfitowany pomidor, majonez kaparowy, chrupki chlebowe, parmezan | 69 pln |
Śledź z Bornholmu marynowany w sherry, creme fraiche, kompresowane jabłko, puree ze słodkiej cebuli | 44 pln |
Krewetki z chorizo w emulsji maślanej, chrupiąca grzanka | 49 pln |
Menu restauracja
Flaczki z kalmarów, parmezan | 39 pln |
---|---|
Krem z pieczonego kalafiora, piklowany kalafior, migdał, oliwa koperkowa | 29 pln |
Menu restauracja
Krewetka zapiekana z sosem holenderskim i parmezanem, ziemniaczane puree, szpinak | 149 pln |
---|---|
Jesiotr, assiette z selera, sos porowy, wędzona ikra z pstrąga | 89 pln |
Sezonowany antrykot, truflowe demi glace, selekcja sałat, frytki z truflą i parmezanem | 149 pln |
Sola Dover z patelni, salsa z kaparów i szalotki, ziemniaki hasselback, jarmuż, marchewka – danie dla dwóch osób | 295 pln |
Ośmiornica, parmezanowe puree ziemniaczane, majonez chorizo, pieczony pomidor i oliwa pietruszkowa | 129 pln |
Mule w emulsji maślanej, wędzony boczek, zielona pietruszka | 59 pln |
Szafranowe risotto z owocami morza, zielone szparagi | 74 pln |
Stek z selera z pikantnym sosem, orzechy laskowe, komosa ryżowa, makaron sojowy | 49 pln |
Polędwica z dorsza, ziemniaki z ogniska, zielony groszek, lardo, sos holenderski z palonym masłem | 79 pln |
Burger z owocami morza, majonez chorizo, swieże warzywa, frytki z batatów | 88 pln |
---|---|
Burger z sezonowaną wołowiną, majonez bekonowy, piklowane warzywa, frytki stekowe | 119 płn |
Menu restauracja
Pierożki won ton w bulionie wakame | 4 szt, 250 ml / 27 pln |
---|---|
Sajgonki z warzywami, sos sweet chilli | 8 szt. / 25 pln |
Krewetki wasabi | 8 szt. / 59 pln |
Polędwica wołowa w czerwonym winie | 150 g / 69 pln |
Polędwica wołowa w sosie ostrygowym | 150 g / 69 pln |
Pikantny kurczak z orzeszkami | 150 g / 45 pln |
Wieprzowina po seczuańsku | 150 g / 48 pln |
Makaron ryżowy z warzywami, sos sezamowy | 200 g / 38 pln |
* Kuchnia chińska serwowana jest 5 dni w tygodniu (zazwyczaj od środy do niedzieli.) | |
Menu restauracja
Ryż czosnkowy z warzywami | 250 g / 23 pln |
---|---|
Makaron z warzywami | 250 g / 16 pln |
Ogórek marynowany | 120 g / 16 pln |
Sałatka z glonów wakame | 120 g / 14 pln |
Ryż na parze | 250 g / 9 pln |
Menu restauracja
Beza z kremem waniliowym i owocami | 27 pln |
---|---|
Kokos z kafirem, żelka z marakują w gorzkiej czekoladzie, konfitura z mango, kruszonka kokosowa | 35 pln |
Mus z różowej czekolady z malina, puder z białej czekolady, oliwa z oliwek, groszek cukrowy, czerwone owoce | 39 pln |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
Filet z kurczaka kukurydzianego, puree ziemniaczane, marchewka | 35 pln |
---|---|
Fisch & Chips, zielony groszek | 39 pln |
Krem pomidorowy, kluski lane | 18 pln |
Rosół z makaronem i marchewką | 16 pln |
Minionek – owoce leśne, mus waniliowy | 28 pln |