Menu
                  Rezerwuj                    

Menu

PRZYSTAWKI

Ostrygi o rodzaj i cenę zapytaj obsługę

Krewetki Wasabi z czarnym sezamem na liściu bananowca 180 g / 89 zł

Krewetki z chorizo w emulsji maślanej z białym winem, szalotką, czosnkiem, zieloną pietruszką i chrupiącą grzanką 150 g / 89 zł

Tatar z polędwicy wołowej Limousine z ponzu, szczypiorkiem, majonez wasabi, oshinko, grzybami shimeji i shitake 110 g / 89 zł

Tataki z tuńczyka z sosem sojowym, awokado, czerwoną cebulą, pomidorami koktajlowymi, kolendrą, sezamem i olejem sezamowym 120 g / 89 zł

Terrine z ośmiornicy z oliwą z oliwek, zielonym ogórkiem, rabarbarem, kalamansi, mango i kolendrą 120 g / 119 zł

Różowy śledź holenderski marynowany w chili z konfiturą z czerwonej cebuli, z kalarepą z wędzonym twarogiem, yuzu i dymką 120 g / 69 zł

Burrata z bazyliowym pesto, kolorowymi pomidorami i oliwą z oliwek 150 g / 79 zł

Wegański tuńczyk z marynowanym ogórkiem, sałatka wakame, ponzu i wasabi (VEGAN) 120 g / 59 zł

ZUPY

Krem z pieczonych białych warzyw z piklowanymi warzywami, ciastem francuskim z sumakiem i szynką parmeńską 250 ml / 32 zł

Krem z pieczonych białych warzyw z piklowanymi warzywami, ciastem francuskim z sumakiem 250 ml / 27 zł

Szafranowa zupa rybna z koprem włoskim, wędzonym łososiem Mowi Supreme i oliwą koperkową 250 ml / 59 zł

Chłodnik z sałaty masłowej i maślanki z krewetkami, panko, kalarepą z yuzu i zielona pietruszką 250 ml / 44 zł

Bulion drobiowy z pierożkami Won-Ton 250 ml / 36 zł

DANIA GŁÓWNE

Tuńczyk z edamame z sezamem, puree z batatów, pak choy i orientalnym sosem 300 g / 139 zł

Homar zapieczony w sosie holenderskim z ziemniaczanym puree, pieczonymi pomidorami i zielonymi warzywami z solirodem 550 g / 790 zł

Łosoś Mowi Supreme w sosie teriyaki na perłowym kuskusie z czosnkiem niedźwiedzim, koprem włoskim, brokułem i marchewką 380 g / 129 zł

Mule w wino-maślanej emulsji z pancettą, szalotką i zieloną pietruszką 700 g / 89 zł

Ośmiornica z pomidorami, zielonymi warzywami, ziemniakami z sosem chorizo 300 g / 199 zł

Kremowe risotto szczawiowe z zielonymi warzywami z piklowaną marchewką i sałatą frisee 350 g / 59 zł

Tomahawk z sosem foie gras, maślanym puree ziemniaczanym z oliwą pietruszkową i zielonymi warzywami 600 g / 349 zł

Burger wołowy Limousine z serem cheddar, konfiturą z czerwonej cebuli, piklowanymi warzywami, majonezem truflowym i frytkami z parmezanem 500 g / 89 zł

Kalafior pieczony z kaszą bulgur, kalamansi, rzodkiewką, orzechami nerkowca z sosem kokosowym (VEGAN) 380 g / 49 zł

Polędwica wołowa Limousine z sosem foie gras, maślanym puree ziemniaczanym z oliwą pietruszkową i zielonymi warzywami 350 g / 199 zł

Makaron Bucatini z mulami i krewetkami, selerem naciowym, szpinakiem, pomidorami, chili, dymką, kolendrą i mlekiem kokosowym 400 g / 89 zł

Filet z perliczki z kostką z warzywami w winnym demi glace, sałatą rzymską z maślanym puree ziemniaczanym 300 g / 139 zł

Polędwica z dorsza z maślaną kruszonką, z koperkowym puree ziemniaczanym, potrawką z wiosennych warzyw z grzybami shitake 320 g / 119 zł

Sałata z marynowanymi krewetkami, świeżymi i piklowanymi warzywami, sezamem i orientalnym winegretem 380 g / 89 zł

DANIA DLA NAJMŁODSZYCH

Domowy rosół z makaronem i marchewką 250 g / 18 zł

Filet z łososia Mowi Supreme z maślanym puree i zielonym groszkiem 160 g / 39 zł

Filet z kurczaka kukurydzianego z maślanym puree i gotowaną marchewką 160 g / 39 zł

Minionek śmietankowo - truskawkowy 80 g / 19 zł

DESERY

Beza z kremem waniliowym i sezonowymi owocami i sosem waniliowym 250 g / 39 zł

Kokos z marakują, mango, matcha, gorzką czekoladą i kruszonką kokosową (VEGAN) 150 g / 39 zł

Tiramisu 150 g / 39 zł

White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.

Zarezerwuj