Menu
Book                    

Menu

PRZYSTAWKI

Ostrygi (o rodzaj i cenę zapytaj obsługę)

Burrata z kolorowymi pomidorami, bazyliowym pesto i oliwą z oliwek 125 g / 64 zł

Hummus z młodymi warzywami świeżymi i piklowanymi z prażonym sezamem 170 g / 39 zł

Tatar z polędwicy wołowej Simental cross z majonezem lubczykowym, szalotką, kaparami i pieczarkami 100 g / 79 zł

Różowy śledź holenderski marynowany w chili z brzoskwinią, ogórkiem małosolnym i koperkiem 100 g / 49 zł

Vitello tonnato z polędwicy cielęcej z sosem z tuńczyka, kaparami i rukolą 100 g / 79 zł

Krewetki w emulsji maślanej z Nduja Piccante i chrupiącą grzanką 100 g / 79 zł

ZUPY

Vichyssoise z młodych ziemniaków i porów z grzankami, łososiem wędzonym i młodym szczypiorkiem 250 ml / 25 zł

Vichyssoise z młodych ziemniaków i porów z grzankami z młodym szczypiorkiem

Bouillabaisse z łososiem Mowi Supreme, dorszem, mulami, krewetkami z grzanką, parmezanem i majonezem szafranowym 250 ml / 69 zł

DANIA GŁÓWNE

Sola Dover z palonym masłem z krewetkami, kaparami i cytryną, fasolką szparagową z sosem holenderskim i puree ziemniaczanym 900 g / 590 zł

Biodrówka jagnięca z sosem truflowym, młodą kapustą, rzodkiewkami, marchewką i młodymi ziemniakami z koperkiem 160 g / 169 zł

Ośmiornica na perłowym kuskusie z zielonymi warzywami i pomidorami koktajlowymi z tymiankiem

Wołowina w czerwonym winie z pieprzem młotkowanym i ryżem jaśminowym 180 g / 119 zł

DANIA DLA NAJMŁODSZYCH

Domowy rosół z makaronem i marchewką 250 ml / 18 zł

Filet z łososia Mowi Supreme z maślanym puree i zielonym groszkiem 100 g / 39 zł

Filet z kurczaka kukurydzianego z maślanym puree i gotowaną marchewką 100 g / 39 zł

Mus czekoladowy z sezonowymi owocami 120 g / 19 zł

DESERY

Beza z kremem waniliowym i sezonowymi owocami 180 g / 35 zł

Kokos z marakują, mango, czekoladą mleczną i migdałem 160 g / 35 zł

Mus z różowej czekolady z rabarbarem, maliną, orzechem włoskim i miętą

White Marlin is more than a restaurant.
It’s a place you want to go back to.

Reservations