Menu
Book                    

Menu

Ostrygi (o rodzaj i cenę zapytaj obsługę)

Burrata z kolorowymi pomidorami, bazyliowym pesto i oliwą z oliwek 125 g / 64 zł

Hummus z młodymi warzywami świeżymi i piklowanymi z prażonym sezamem 170 g / 39 zł

Tatar z polędwicy wołowej Simental cross z majonezem lubczykowym, szalotką, kaparami i pieczarkami 100 g / 79 zł

Różowy śledź holenderski marynowany w chili z brzoskwinią, ogórkiem małosolnym i koperkiem 100 g / 49 zł

Vitello tonnato z polędwicy cielęcej z sosem z tuńczyka, kaparami i rukolą 100 g / 79 zł

Krewetki w emulsji maślanej z Nduja Piccante i chrupiącą grzanką 100 g / 79 zł

PRZYSTAWKI

DANIA GŁÓWNE

Sola Dover z palonym masłem z krewetkami, kaparami i cytryną, fasolką szparagową z sosem holenderskim i puree ziemniaczanym 900 g / 590 zł

Biodrówka jagnięca z sosem truflowym, młodą kapustą, rzodkiewkami, marchewką i młodymi ziemniakami z koperkiem 160 g / 169 zł

Ośmiornica na perłowym kuskusie z zielonymi warzywami i pomidorami koktajlowymi z tymiankiem

Wołowina w czerwonym winie z pieprzem młotkowanym i ryżem jaśminowym

DANIA DLA NAJMŁODSZYCH

Domowy rosół z makaronem i marchewką

100 g / 39 zł

DESERY

Beza z kremem waniliowym i sezonowymi owocami 180 g / 35 zł

Kokos z marakują, mango, czekoladą mleczną i migdałem 160 g / 35 zł

Mus z różowej czekolady z rabarbarem, maliną, orzechem włoskim i miętą

White Marlin is more than a restaurant.
It’s a place you want to go back to.

Reservations