W White Marlin rozumiemy doskonale, że wydarzenia biznesowe są kluczowe dla budowania wizerunku marki. Dlatego specjalizujemy się w wieloaspektowej obsłudze cateringowej podczas szkoleń, targów i wydarzeń w siedzibie Twojej firmy, salach konferencyjnych, a nawet w plenerze.
Dokładnie zapoznajemy się z celem i tworzymy oferty, adekwatne do formy spotkania. Jesteśmy otwarci, pomysłowi i uważni. Oferujemy różnorodne menu, nawet dla najbardziej wymagających, oraz aż 3 rodzaje aranżacji bufetów.
Nad całością menu czuwa Kreatywny Szef Kuchni – Tomasz Purol – zwycięzca V edycji „Top Chef”.
Tomasz tworzy niecodzienne dania, pełne smaków, zapachów i form. Wyznaje zasadę doboru najwyższej jakości produktów, bo świeżość jest fundamentem każdego prostego i najbardziej wyrafinowanego dania.
Uzupełnieniem usługi jest wyspecjalizowany i dyskretny serwis kelnerski, dbający o obsługę Gości.
Jeśli chcesz zamówić oryginalnie skomponowany catering biznesowy napisz lub zadzwoń do nas.
Katarzyna Andruszkiewicz, Business Development Manager