whitemarlin.pl
Kaszanka z jabłkiem, śliwką i majerankiem 120 g / 29 zł
Ogon wołowy z ogórkiem kiszonym i pasternakiem 140 g / 49 zł
Arancini z oliwkami, kaparami, sosem pomidorowym i serem Bursztyn 120 g / 29 zł
Pstrąg wędzony z twarogiem, karczochami i koperkiem 140 g / 44 zł
Wątróbka z indyka z czerwoną cebulą, czerwonym winem i andrutami 120 g / 29 zł
Tofu z marynowanymi grzybami, oshinko i orzechami laskowymi (VEGAN) 120 g / 29 zł
Gruszka i śliwka z kruszonką, kwaśną śmietaną i lodami waniliowymi 140 g / 28 zł
Mus z białej czekolady z ciastem cygaretkowym, calamansi i mango 140 g / 47 zł
Różowy śledź holenderski marynowany w chili z chutney dyniowym, burakiem z wędzonym twarogiem, yuzu i dymką 140 g / 69 zł
Krewetki Wasabi z czarnym sezamem 180 g / 88 zł
Tataki z polędwicy wołowej z ponzu, majonezem wasabi, kolendrą, oshinko, grzybami shimeji i shiitake 120 g / 99 zł
Burak ze śliwką, kumkwatem, cykorią, szpinakiem, wegańską fetą i balsamicznym winegretem (VEGAN) 140 g / 47 zł
Carpaccio z łososia MOWI Supreme z rokitnikiem, ogórkiem zielonym, cykorią i tapioką 120 g / 79 zł
Krem cebulowy z grzanką i serem Gruyère 250 ml / 26 zł
Krem cebulowy z grzanką i wegańskim cheddarem (VEGAN) 250 ml / 24 zł
Żurek rybny z rybami słonowodnymi, ziemniaczanym purée, jajkiem i kwaśną śmietaną 250 ml / 59 zł
Bulion drobiowy z pierożkami Won-Ton 250 ml / 36 zł
Łosoś MOWI Supreme z topinamburem, jarmużem, zapiekanką z buraka i rybnym velouté ze szczypiorkiem 320 g / 107 zł
Mostek wołowy z sosem BBQ, piklowaną czerwoną cebulą, grillowaną kukurydzą z majonezem jalapeño i pieczonym ziemniakiem z gzikiem 340 g / 99 zł
Morszczuk kapski w chrupiącej panierce z purée z pasternaku, piklowaną dynią i sosem z kiszonych ogórków 320 g / 74 zł
Burger z szarpaną wołowiną, konfiturą z czerwonej cebuli, ogórkiem marynowanym i frytkami z majonezem chili 450 g / 79 zł
Golonka wieprzowa w panko z sosem chrzanowym, kiszoną kapustą i purée ziemniaczanym z czerwoną cebulą 340 g / 89 zł
Ośmiornica z edamame, pak choi, purée z batatów i sosem orientalnym 320 g / 198 zł
Gnocchi w purée z dyni z marynowaną dynią, pestkami i olejem z dyni 360 g / 49 zł
Polędwica wołowa z pikantnymi grzybami, zapiekanką ziemniaczaną i miodowo-winnym demi-glace 340 g / 198 zł
Bakłażan panierowany z granatem na risotto z zielonym groszkiem i miętą (VEGAN) 330 g / 49 zł
Sałatka z kozim serem, burakami, gruszką, dynią i orzechami laskowymi z jeżynowym winegretem 340 g / 59 zł
Domowy rosół z makaronem i marchewką 250 ml / 18 zł
Mielone z indyka z ziemniaczanym purée i groszkiem z marchewką 250 g / 38 zł
Pulpeciki rybne z surówką z kiszonej kapusty i ziemniaczanym purée 250 g / 38 zł
Miś śmietankowo-miodowy z jabłkami z cynamonem 90 g / 18 zł
Beza z kremem waniliowym, gruszką i rokitnikiem 250 g / 38 zł
Sernik japoński z yuzu, kumkwatem i sosem wiśniowym 160 g / 38 zł
Mus z gorzkiej czekolady z kruszonką korzenną, śliwką i jeżyną (VEGAN) 180 g / 38 zł
White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.