Menu
                  Rezerwuj                    

Menu

PRZYSTAWKI

Ostrygi (o rodzaj i cenę zapytaj obsługę)

Krewetki wasabi z czarnym sezamem 140 g / 79 zł

Tatar z tuńczyka z awokado, czerwoną cebulą i sezamem 100 g / 76 zł

Tatar z polędwicy wołowej z majonezem dijon i grzybami shimeji 100 g / 79 zł

Krewetki w emulsji maślanej z chili 100 g / 79 zł

Carpaccio z ośmiornicy z jabłkiem marynowanym w yuzu 90 g / 129 zł

Kremowa zupa rybna z mulami, kałamarnicą i fenkułem 200 g / 52 zł

Burrata z suszonymi pomidorami, czerwoną cebulą, puree bazyliowym i orzechami pinii 120 g / 64 zł

Sałatka wegańska z sosem vinegrette i pestkami dyni 200 g / 62 zł

Polski kawior Antonius Oscietra 30 g / 380 zł

Polski kawior Antonius Oscietra 50 g / 580 zł

DANIA GŁÓWNE

Kremowe risotto z krewetkami 250 g / 79 zł

Ośmiornica z puree z ziemniaków, wasabi i sałatką z roszponki z ponzu 160 g / 179 zł

Makaron z truflą i świeżym szczypiorem 220 g / 119 zł

Pieczony łosoś Mowi Supreme z sosem beurre blanc, plackiem ryżowym słodko kwaśnym i sałatą frisee 160 g / 124 zł

Stek z polędwicy wołowej z Pniew z młodymi ziemniakami w emulsji maślanej, kurkami i sosem pieprzowym 200 g / 149 zł

Stek z antrykotu wołowego z USA z młodymi ziemniakami w emulsji maślanej, kurkami i sosem pieprzowym 300 g / 289 zł

Sola dover z puree z ziemniaków, żółtą fasolą i szczypiorem 500 g / 259 zł

Dorsz z grillowanymi szparagami i puree z karczocha 140 g / 89 zł

Okoń morski z sosem szampańskim ze szpinakiem i zielonym groszkiem 160 g / 129 zł

Burger z wołowiny Black Angus z frytkami i majonezem truflowym 200 g / 99 zł

DESERY

Klasyczny krem brûlée z lodami truskawkowymi 120 g / 39 zł

Beza z lodami pistacjowymi i sezonowymi owocami 100 g / 39 zł

Karmelowy bursztyn z ciastkiem finansjer i ziarnem kakaowca 100 g / 39 zł

White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.

Zarezerwuj