Menu
                  Rezerwuj                    

Menu

ŚNIADANIA / BREAKFAST

Chałka z krewetkami, sałatką z selera, sosem koktajlowym 42 zł

Otwarta kanapka z wędzonym łososiem, kremowym serem, jajkiem poche, ogórkiem, cebulą i sosem śmietanowym z kawiorem 39 zł

Jajecznica z domowym chlebem (do wyboru: z boczkiem lub szynką) 29 zł

Otwarta kanapka z awokado, jajkiem poche i cebulą 35 zł

Chałka z rostbefem, musztardą, kiszonym ogórkiem i marmoladą z cebuli 44 zł

Placki twarogowe w sosie pomarańczowym z brzoskwinią i figą 44 zł

Jajka po turecku z awokado, wędzonym łososiem i smażoną pieczarką 44 zł

Bowl z chrupiącą granolą z jogurtem z musem malinowym, płatkami czekolady i świeżymi owocami 33 zł

Pasta z tuńczyka z jajkiem gotowanym, szczypiorem i majonezem serwowany na domowej grzance 39 zł

PRZYSTAWKI

Tatar z tuńczyka z szalotką, kawiorem z pstrąga i ponzu 100 g / 76 zł

Tatar z polędwicy wołowej z parmezanem i z żółtkiem z truflą 100 g / 68 zł

Krewetki w emulsji maślanej z chili 100 g / 59 zł

Śledź z piklowaną cebulą, majonezem i sałatką z ziół 200 g / 47 zł

ZUPY

Krem z dyni z piklowaną dynią i prażonymi pestkami z dyni i tapioką 250 ml / 32 zł

DANIA GŁÓWNE

Makaron z truflą i świeżym szczypiorem 220 g / 119 zł

Pieczony łosoś Mowi Supreme z fregolą, shimeji i pikantnym sosem 220 g / 89 zł

Dorsz z puree ziemniaczanym, boczniakiem i emulsją sojową z palonym masłem 140 g / 86 zł

Stek z polędwicy wołowej z Pniew z puree ziemniaczanym z pieczonym czosnkiem i parmezanem, młodym brokułem i sosem pieprzowym 200 g / 165 zł

Club stek z polskiej wołowiny z Pniew z pieczonymi ziemniakami, mixem sałat i sosami: pieprzowym i holenderskim 450 g / 176 zł

New York stek z dojrzewającej wołowiny polskiej z pieczonymi ziemniakami, mixem sałat i sosami: pieprzowym i holenderskim 400 g / 186 zł

Tomahawk stek z pieczonymi ziemniakami, mixem sałat i sosami: pieprzowym i holenderskim 1000 g / 296 zł

Polski kawior Antonius Siberian, bliny, krem 30 g / 380 zł

Krewetki Wasabi a la White Marlin 150 g / 59 zł

Sałatka wiosenna z burratą 300 g / 76 zł

Makaron z pikantną salsą i baby kalmarami 300 g / 79 zł

Smażona ośmiornica z pieczonymi ziemniakami z pianą chorizo i papryką 200 g / 179 zł

Sola Dover z puree ziemniaczanym z sosem z palonego masła 450 g / 259 zł

Burger wołowy z frytkami i majonezem truflowym 200 g / 58 zł

DESERY

Tiramisu: krem mascarpone z kawą i kahlua 100 g / 36 zł

„Malina”, mus waniliowy z kompotem malinowym, sosem z malin i sorbetem z truskawki i marakuji 120 g / 34 zł

Sernik kokosowy z cremeux żurawinowym i lodami z ananasa i czerwonej pomarańczy 120 g / 35 zł

White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.

Zarezerwuj