Menu
                  Rezerwuj                    

Menu

PRZYSTAWKI

Ostrygi o rodzaj i cenę zapytaj obsługę

Tuńczyk yellowfin w sosie sojowym z glonami wakame, zielonym ogórkiem z imbirem, pomidorami, calamansi i wasabi 120 g / 77 zł

Hummus z zielonego groszku i ciecierzycy z pitą oraz świeżymi i piklowanymi warzywami - wegan 200 g / 44 zł

Terrina z ryb słonowodnych z algami, małżami z chili, wędzoną śmietaną, oshinko, kawiorem z łososia, koperkiem i ciastem brick 120 g / 62 zł

Krewetki z chorizo w emulsji maślanej z białym winem, szalotką, czosnkiem, zieloną pietruszką i chrupiącą grzanką 150 g / 78 zł

Ceviche z łososia Mowi Supreme z limonką, awokado, czerwoną cebulą, kolendrą i tortillą kukurydzianą 120 g / 68 zł

Tatar wołowy ze szczypiorkiem, grzybami shimeji i shiitake, oshinko, majonezem chili i chipsem z tapioki 120 g / 77 zł

Carpaccio z ośmiornicy z ogórkiem małosolnym, majonezem koperkowym, chipsem gryczanym i rzodkiewką 180 g / 107 zł

Różowy śledź holenderski marynowany w chili z konfiturą z czerwonej cebuli, kalarepą, wędzonym twarogiem, yuzu i dymką 120 g / 67 zł

Krewetki wasabi z czarnym sezamem 180 g / 88 zł

ZUPY

Krem szczawiowy z puree ziemniaczanym, marynowanym jajkiem i wędzonym boczkiem 250 ml / 26 zł

Krem szczawiowy z pieczonymi ziemniakami, panko i wegańską śmietaną 250 ml / 24 zł

Kokosowa zupa rybna z dorszem, łososiem Mowi Supreme, makaronem sojowym, imbirem, pak choi i kolendrą 250 ml / 48 zł

Bulion drobiowy z pierożkami Won-Ton 250 ml / 36 zł

STEKI

Polędwica wołowa z sosem z czarnego i zielonego pieprzu 200 g / 137 zł

Antrykot z kością z sosem z czarnego i zielonego pieprzu 500 g / 217 zł

Rosfbef z sosem z czarnego i zielonego pieprzu 300 g / 117 zł

Dodatki do steków:

Sezonowe warzywa 200 g / 18 zł

Świeże sałaty z pomidorami i parmezanem 150 g / 18 zł

Truflowe puree ziemniaczane 200 g / 18 zł

Frytki z parmezanem i majonezem truflowym 180 g / 18 zł

DANIA GŁÓWNE

Tuńczyk yellowfin z edamame, pak choi, puree z batatów i sosem orientalnym 300 g / 152 zł

Ośmiornica z zielonymi warzywami, puree ziemniaczanym z chorizo, pieczonymi pomidorami i demi-glace z ponzu 300 g / 198 zł

Łosoś Mowi Supreme na potrawce z wiosennych warzyw z jalapeño, kawiorem z łososia i maślanym puree ziemniaczanym 360 g / 116 zł

Mule w pomidorach z białym winem, ndują, szalotką, chili, czosnkiem i zieloną pietruszką 700 g / 88 zł

Kremowe risotto szafranowo-cytrynowe z suszonymi pomidorami, groszkiem cukrowym i orzechami laskowymi 350 g / 58 zł

Burger wołowy Limousine z cheddarem, majonezem truflowym, świeżymi i piklowanymi warzywami oraz frytkami 500 g / 87 zł

Cukinia z orzo, pesto z czosnku niedźwiedziego, zielonym groszkiem, marchewką i rzodkiewką 380 g / 47 zł

Kaczka z modrą kapustą, czarną porzeczką, marchewką, maślanym puree ziemniaczanym i sosem jabłkowym 320 g / 98 zł

Gnocchi w pietruszkowym pesto z kalmarami, kaparami, szalotką 380 g / 67 zł

Fish & chips z sosem tatarskim i zielonym groszkiem 380 g / 87 zł

Sałata z wędzonym pstrągiem z Zielenicy, sezonowymi warzywami, cytrusami i miodowo-musztardowym winegretem 340 g / 84 zł

DANIA DLA NAJMŁODSZYCH

Domowy rosół z makaronem i marchewką 250 ml / 18 zł

Fish & chips z zielonym groszkiem 250 g / 38 zł

Filet z kurczaka kukurydzianego w panko z maślanym puree ziemniaczanym i gotowaną marchewką 250 g / 38 zł

Biedronka śmietankowo-truskawkowa 80 g / 18 zł

DESERY

Beza z kremem waniliowym, owocami sezonowymi i sosem waniliowym 250 g / 38 zł

Mus mango z marakują, ananasem i kokosową kruszonką 160 g / 38 zł

“Dubajskie Ferrero Rocher” by White Marlin 180 g / 48 zł

White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.

Zarezerwuj