Menu
                  Rezerwuj                    

Menu

PRZYSTAWKI

Ostrygi o rodzaj i cenę zapytaj obsługę

Tatar z łososia Mowi Supreme z selerem naciowym, koperkiem, yuzu, kawiorem z łososia i ciastem brick 120 g / 67 zł

Cukinia ze szpinakiem, suszonymi pomidorami, puree z pieczonej dyni i kaszą sorgo 120 g / 48 zł

Ceviche z tuńczyka w mleku kokosowym z limonką, pomidorami, czerwoną cebulą, chili, kolendrą i tortillą kukurydzianą 120 g / 67 zł

Krewetki z chorizo w emulsji maślanej z białym winem, szalotką, czosnkiem, zieloną pietruszką i chrupiącą grzanką 150 g / 78 zł

Tataki z polędwicy wołowej z ponzu, majonezem wasabi, kolendrą, oshinko, grzybami shimeji i shitake 120 g / 87 zł

Różowy śledź holenderski marynowany w chili z konfiturą z białej cebuli, burakiem, wędzonym twarogiem, yuzu i dymką 120 g / 67 zł

Krewetki Wasabi z czarnym sezamem na liściu bananowca 180 g / 88 zł

ZUPY

Krem z kaszubskich kiszonych ogórków z pieczonymi ziemniakami, wędzonym boczkiem, słodką śmietanką i koperkiem 250 ml / 26 zł

Krem z kaszubskich kiszonych ogórków z pieczonymi ziemniakami, słodką śmietanką i koperkiem 250 ml / 24 zł

Zabielana zupa rybna z dorszem, warzywami okopowymi i szczypiorkiem 250 ml / 47 zł

Bulion drobiowy z pierożkami Won-Ton 250 ml / 36 zł

DANIA GŁÓWNE

Filet z sandacza z zapiekanką ziemniaczaną, puree z topinamburu, marynowanym burakiem i dynią z sosem szafranowym 320 g / 112 zł

Ośmiornica z zapiekanką z batata, kalamansi, cykorią, cukinią i sosem jalapeno 300 g / 196 zł

Łosoś Mowi Supreme na bigosie z kiszonej kapusty ze śliwką, grzybami, puree ziemniaczanym i skorzonerą 360 g / 114 zł

Mule w winno-maślanej emulsji z serem pleśniowym, papryką, szalotką i zieloną pietruszką 700 g / 88 zł

Kremowe risotto z grzybami, truflą i konfitowanymi pieczarkami 350 g / 57 zł

Burger wołowy Limousine z serem cheddar, konfiturą z białej cebuli, piklowanymi grzybami, smażonymi boczniakami, majonezem truflowym i frytkami z batata 500 g / 87 zł

Brokuł smażony w tempurze z puree z buraka i imbiru, yuzu, kaszą kuskus z sosem limonkowym 450 g / 77 zł

Polik wołowy w azjatyckim stylu z puree z batatów, pak choi i edamame z sezamem 320 g / 107 zł

Lasagne alla Bolognese z panko i sosem pomidorowym 400 g / 77 zł

Comber z jelenia z kaszą pęczak, jarmużem, dynią, puree z pasternaku i sosem jeżynowym 320 g / 196 zł

Polędwica z dorsza w miso, z czarną soczewicą, boczniakiem królewskim, brukselką i sosem paprykowym 320 g / 104 zł

Sałata z zielonymi warzywami z orientalnym, pikantnym winegretem z sezamem i smażoną wołowiną 340 g / 87 zł

DANIA DLA NAJMŁODSZYCH

Domowy rosół z makaronem i marchewką 250 ml / 18 zł

Filet z łososia Mowi Supreme z maślanym puree i zielonym groszkiem 250 g / 38 zł

Filet z kurczaka kukurydzianego z maślanym puree i gotowaną marchewką 250 g / 38 zł

Pszczółka śmietankowo-miodowa z jabłkami i cynamonem 80 g / 18 zł

DESERY

Beza z kremem waniliowym i owocami leśnymi 250 g / 37 zł

Gorzka czekolada z pomarańczą, kruszonką czekoladową i kremem miętowym 160 g / 37 zł

Mus waniliowy z gruszką, śliwką i maślaną kruszonką 160 g / 37 zł

White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.

Zarezerwuj