Menu
                  Rezerwuj                    

Menu

ŚNIADANIA

Burrata z cząstkami pomidorów, orzechem włoskim i sosem balsamicznym 42 zł

Śniadanie angielskie, 2 jajka sadzone, fasolka w pomidorach, wędzony boczek, frankfurkterki 48 zł

Jajecznica z domowym chlebem (do wyboru: z boczkiem lub szynką) 29 zł

Bajgiel z awokado, jajkiem i cebulą 35 zł

Otwarta kanapka z wędzonym łososiem, kremowym serem, jajkiem poche, ogórkiem, cebulą i sosem śmietanowym z kawiorem 39 zł

Szakszuka z domową grzanką 39 zł

Bowl z chrupiącą granolą, serkiem waniliowym, prażonym jabłkiem i śliwką 35 zł

Jajka po turecku z awokado, wędzonym łososiem i smażoną pieczarką 42 zł

PRZYSTAWKI

Ośmiornica z puree z kukurydzy, pikantnym sosem sojowym z brązowym masłem 100 g / 94 zł

Frytki w sosie serowym z jalapeno 120 g / 36 zł

Tatar z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami shimeji i majonezem z lubczyku 100 g / 69 zł

Krewetki w emulsji maślanej z chili 100 g / 66 zł

Krewetki Wasabi a la White Marlin 150 g / 79 zł

Krem z dyni z prażonymi orzechami i marynowaną dynią 250 g / 36 zł

Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami i parmezanem 120 g / 49 zł

Ostrygi o rodzaj i cenę zapytaj obsługę

DANIA GŁÓWNE

Mule w emulsji maślanej z białym winem i chilli 500 g / 74 zł

Makaron z krewetkami w emulsji maślanej z chilli i pomidorkami koktajlowymi 260 g / 66 zł

Makaron z truflą i świeżym szczypiorem 220 g / 119 zł

Pieczony łosoś Mowi Supreme z grillowanym ziemniakiem, pak choi z emulsją ponzu i brązowym masłem 140 g / 69 zł

Burger wołowy z polędwicy z Pniew z frytkami i majonezem truflowym 200 g / 86 zł

Okoń morski z panierowaną polentą w panko i puree z marchwi z miso 300 g / 119 zł

Sola dover z mixem sałat i puree ziemniaczanym i sosem z palonego masła 450 g / 269 zł

Kurczak z grilla z kluskami dyniowymi, sosem parmezanowym i sałatką ze szpinaku i yuzu 300 g / 56 zł

Steki

Stek z polędwicy wołowej z Pniew z puree ziemniaczanym z pieczonym czosnkiem i parmezanem, młodym brokułem i sosem pieprzowym 200 g / 179 zł

Club stek z polskiej wołowiny z Pniew z pieczonymi ziemniakami, mixem sałat i sosami: pieprzowym i holenderskim 450 g / 196 zł

New York stek z dojrzewającej wołowiny polskiej z pieczonymi ziemniakami, mixem sałat i sosami: pieprzowym i holenderskim 400 g / 199 zł

Tomahawk stek z pieczonymi ziemniakami, mixem sałat i sosami: pieprzowym i holenderskim 1000 g / 296 zł

DESERY

Makaronik pistacjowy z kremem z pistacji i sorbetem graviola, malina, matcha 100 g / 38 zł

„Malina”, mus waniliowy z kompotem malinowym, sosem z malin i sorbetem z truskawki i marakui 120 g / 35 zł

Ciasto makowe z galaretką z figi, parfait waniliowe i lody z figi z yuzu 100 g / 36 zł

White Marlin to więcej niż restauracja.
Tworzymy miejsce, do którego chce się wracać.

Zarezerwuj