Restauracja White Marlin zaprasza na
SPOTKANIE PRZEDSTAWICIELI BIZNESU POŁĄCZONE Z DEGUSTACJĄ CATERINGU BIZNESOWEGO
20 kwietnia 2023
godz. 13:30
Program spotkania :
Powitalny aperitif w sali konferencyjnej z widokiem na plażę i molo.
TRANSAKCJE OD KUCHNI, czyli jak pandemia zmieniła relacje w biznesie – dyskusja ekspertów.
Wykwintna podróż kulinarna oraz live cooking station.
Degustacja menu cateringowego szefa kuchni Tomasza Purola zwycięzcy V edycji Top Chef.
Inspirujący networking i loteria z voucherami.
Słodka niespodzianka w podziękowaniu za przybycie.
Szanując Państwa czas informujemy, że zakończenie spotkania planowane jest o godz.16:00.
Dzień otwarty jest wydarzeniem bezpłatnym adresowanym dla przedstawicieli biznesu i branż zainteresowanych ofertą cateringową.
Limitowana liczba miejsc.
Zapisz się na wydarzenie
Katarzyna Andruszkiewicz
e-mail: katarzyna.andruszkiewicz@whitemarlin.pl
tel. 608 463 528