plen

Świąteczne Doznania

Słuchając głosów naszych Klientów, prezentujemy Świąteczną Ofertę.
Nasz wyjątkowy zespół, pod okiem Szefa Kuchni Łukasza Domagalskiego
przygotuje dla Państwa potrawy, dzięki którym nadchodzące Święta, będą jedyne w swoim rodzaju.

 

Zamówienia przyjmujemy telefonicznie (+48585858686) lub mailowo restauracja@whitemarlin.pl.

 

PROPONUJEMY:

1. Śledź bałtycki z cebulą marynowany na miejscu – 36/kg
2. Sałatka jarzynowa – 33/kg
3. Schab pieczony z majerankiem – 45/kg
4. Boczek pieczony z chili i czosnkiem – 35/kg
5. Karkówka pieczona z majerankiem i czosnkiem – 45/kg
6. Sałatka śledziowa z warzywami korzennymi – 25/kg
7. Torcik z gęsiej wątróbki – 39/kg
8. Pate z gęsiej wątróbki z tymiankiem i szalotką – 45/kg
9. Pasztet z wiejskiego drobiu i dziczyzny – 79/kg
10. Ćwikła z chrzanem eko – 18/kg
11. Pierogi z kapustą i grzybami (borowik, suszony borowik) – 42/kg
12. Udko z gęsi confit – 90/kg
13. Udka z kaczki confit – 69/kg
14. Smażona polędwica z dorsza atlantyckiego 89/kg
15. Smażony halibut atlantycki – 91/kg
16. Ziemniak pieczony z rozmarynem – 19/kg
17. Kopytka ręcznie robione, rumienione na maśle – 23/kg
18. Kapusta kiszona z oliwą, szalotką i natką pietruszki – 19/kg

 

19. Zupa grzybowa z suszonych grzybów – 39/litr
20. Żurek tradycyjny – 41/litr
21. Barszcz czerwony z pasztecikiem (kiszona kapusta ,grzyby) – 27/litr
22. Ręcznie robione uszka z mięsem lub grzybami – 46/kg

 

23. Miodownik z suszoną śliwką – 110/szt.
24. Tort tiramisu – 110/szt.
25. Ciasto Sachera – 120/szt.
26. Makowiec – 36/szt.
27. Strudel jabłkowy – 36/szt.

 

Podana gramatura to waga przed obróbką cieplną!!!

 

Odbiór potraw świątecznych w dniu 23 grudnia 2017 w restauracji.

 

Możliwy jest dowóz zamówienia powyżej 200 zł na terenie Trójmiasta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2017 WHITE MARLIN RIGHTS RESERVED
JOIN US