Sprawdź nasze propozycje na Facebooku
plen

Świąteczne Doznania

Słuchając głosów naszych Klientów, prezentujemy Świąteczną Ofertę.
Nasz wyjątkowy zespół, pod okiem Szefa Kuchni Łukasza Domagalskiego
przygotuje dla Państwa potrawy, dzięki którym nadchodzące Święta, będą jedyne w swoim rodzaju.

 

Zamówienia przyjmujemy telefonicznie (+48585858686) lub mailowo restauracja@whitemarlin.pl.

 

PROPONUJEMY:

1. Śledź bałtycki z cebulą marynowany na miejscu – 36/kg
2. Sałatka jarzynowa – 33/kg
3. Schab pieczony z majerankiem – 45/kg
4. Boczek pieczony z chili i czosnkiem – 35/kg
5. Karkówka pieczona z majerankiem i czosnkiem – 45/kg
6. Sałatka śledziowa z warzywami korzennymi – 25/kg
7. Torcik z gęsiej wątróbki – 39/kg
8. Pate z gęsiej wątróbki z tymiankiem i szalotką – 45/kg
9. Pasztet z wiejskiego drobiu i dziczyzny – 79/kg
10. Ćwikła z chrzanem eko – 18/kg
11. Pierogi z kapustą i grzybami (borowik, suszony borowik) – 42/kg
12. Udko z gęsi confit – 90/kg
13. Udka z kaczki confit – 69/kg
14. Smażona polędwica z dorsza atlantyckiego 89/kg
15. Smażony halibut atlantycki – 91/kg
16. Ziemniak pieczony z rozmarynem – 19/kg
17. Kopytka ręcznie robione, rumienione na maśle – 23/kg
18. Kapusta kiszona z oliwą, szalotką i natką pietruszki – 19/kg

 

19. Zupa grzybowa z suszonych grzybów – 39/litr
20. Żurek tradycyjny – 41/litr
21. Barszcz czerwony z pasztecikiem (kiszona kapusta ,grzyby) – 27/litr
22. Ręcznie robione uszka z mięsem lub grzybami – 46/kg

 

23. Miodownik z suszoną śliwką – 110/szt.
24. Tort tiramisu – 110/szt.
25. Ciasto Sachera – 120/szt.
26. Makowiec – 36/szt.
27. Strudel jabłkowy – 36/szt.

 

Podana gramatura to waga przed obróbką cieplną!!!

 

Odbiór potraw świątecznych w dniu 23 grudnia 2017 w restauracji.

 

Możliwy jest dowóz zamówienia powyżej 200 zł na terenie Trójmiasta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2017 WHITE MARLIN RIGHTS RESERVED
JOIN US