Przy daniach podana jest minimalna gramatura zamówienia. Możliwe jest zamówienie wielokrotności.
PRZYSTAWKI
- pstrąg w galarecie z warzywami 100g/18,-
- śledź w zalewie korzennej w słoiku 550ml/36,-
- łosoś gravlax 200g/39,-
- pasztet z dziczyzny i owocem jałowca 500g/29,-
- rolada z boczku z ziołami 200g/26,-
- ryba po grecku 200g/22,-
ZUPY
- barszcz czerwony 500ml/15,-
- zupa grzybowa z kluskami 500ml/23,-
DANIA GŁÓWNE
- pieczeń z szynki wieprzowej w sosie własnym 200g/21,-
- udko kaczki z sosem żurawinowym 250g/23,-
- pierogi z kapustą i grzybami 7szt/20,-
- bigos staropolski 500ml/18,-
- sandacz zapiekany z sosem śmietanowo-grzybowym 200g/32,-
DODATKI
- buraki zasmażane z boczkiem 150g/10,-
- zapiekanka ziemniaczana z kaczym tłuszczem 150g/12,-
- dwa rodzaje kaszy z grzybami leśnymi 150g/14,-
- kapusta czerwona z morelami i czerwonym winem 150g/12,-
DESERY
- keks w czekoladzie 600g/35,-
- piernik z konfiturą śliwkową 600g/35,-
- makowiec 800g/60,-
- sernik 1kg/50,-
- tort makowy 1kg/80,-
- tort bezowy z kremem waniliowym 1,2 kg/120,-