plen

“Przepisy na szczęście” – Warsztaty kulinarne – Sopot

4 kwietnia Maia Sobczak zaprezentuje Wam swoje „szczęśliwe jedzenie”, inspirowane jej nową książką „Przepisy na szczęście”.
Jedzenie łączy ludzi, karmi zmysły, wypełnia nas i tworzy. To nasze paliwo, potrzebne nam żeby odżywić przyjaźnie tkanki, podkarmić pozytywnie nasze narządy a w konsekwencji rozjaśnić myśli. Dobre jedzenie karmi szczęściem, daje solidne wsparcie, rozgrzewa i sprawia, że rozkwitamy.
Najważniejsza jest codzienność, w końcu jemy przynajmniej 3 razy dziennie, a więc przynajmniej tyle razy sprawiamy sobie i ciału przyjemność a nawet miłość pod kuszącą postacią.
Zapraszamy na warsztaty z Maia Sobczak do White Marlin, gdzie krąży bardzo wzmacniająca energia wodnego żywiołu, której namiastka krąży w naszych żyłach pod postacią krwi.
Na spotkaniu Maia opowie o zawiłościach ludzkiego organizmu i o wpływie poszczególnych produktów czy konkretnych technik obróbki na nasz organizm.
Przygotujemy delikatne curry, zrobione własnoręcznie od podstaw, delikatną zupę balijską i przepyszne arancini z sałatą z modrej kapusty.
Będzie dużo soczystych ziół, kisiel z wina daktylowego i wspierające przyprawy.
Na koniec zjemy to wszystko, żeby posmakować siebie nawzajem.
Rozpoczynamy o godzinie 18:00,  czas trwania około 3,5h
Koszt warsztatu 230 pln/os
© 2017 WHITE MARLIN RIGHTS RESERVED
JOIN US